vakantiecursus zwemles


Vakantiecursus 2018 (vol)

Deze cursus is voor kinderen die al op zwemles zitten, of zaten, maar nog net niet afgezwommen hebben voor het gewenste  A of B of  C-diploma.

Aan het einde van de week zwemmen de kinderen af voor het diploma waar ze aan toe zijn, Dit kan zijn het A, B of Superspetters, lees C-diploma)

Zit of zat uw kind op zwemles maar zwemt hij/zij nog  nog niet goed genoeg om te mogen afzwemmen?  Wilt u dat uw kind na de grote vakantie aan een andere sport kan beginnen, maar mag hij/zij daar nog niet afzwemmen, of wilt u dat uw kind sneller de zwemlessen af kan ronden ?

Door de hoge intensiteit tijdens de lessen die achter elkaar gegeven worden en door de persoonlijke benadering, gaan de vorderingen vaak sneller dan bij 1x keer per week zwemles.

Voor de zwemlessen gebruiken we  een brilletje en een badmuts bij kinderen met langer haar.

We streven ernaar dat de kinderen tijdens de laatste zwemles kunnen afzwemmen.

Voor het hoogst behaalde na de lesweek:

Het A, B of SuperSpetters zwemdiploma.

Indien uw kind een beperking heeft kunnen we dit niet beloven.

Voor kinderen die al bij Zwemschool-Utrecht op zwemles zitten, de snelcursus volgen en indien mogelijk versneld het traject willen afronden, kunnen we  in overleg de cursus aanbieden voor een speciale prijs van € 175 . dit geld alleen voor kinderen die verder zijn dan lesperiode 7.

Inschrijven kan helaas niet meer. DE CURSUS IS VOL

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google Plus