Veranderen van zwemschool

Zit uw kind al op zwemles of heeft uw kind al (bijna) een A of B-diploma maar wilt u dat ze nog beter leren zwemmen?

Het kan voorkomen dat u om een bepaalde reden wilt overstappen of veranderen  van zwemschool. Wij horen wij graag wat de overwegingen zijn. Indien we plek hebben, uw kind 5 jaar of ouder is en bijna het A-diploma of het B-diploma heeft, kan uw kind bij ons instromen op de zwemles en het SuperSpetters zwemdiploma behalen. (lees C-diploma)

Veranderen van Zwemschool. Hoe werkt het?

We hebben een tijdelijk inschrijfstop voor deze zwemlessen.

We toetsen uw kind op de vaardigheden die ze tot op heden geleerd hebben en maken in overleg met de ouders een tijdsplanning tot aan het afzwemmen.

Soms lukken bepaalde onderdelen nog niet goed en mogen kinderen daarom niet afzwemmen. Door onze persoonlijke benadering, geduld en het werken met kleine groepjes bereiken wij vaak sneller en op een leuke manier een goed resultaat.  We werken gericht aan de zwemslag. We geven vaak gedifferentieerd les aan de kinderen. Veranderen van zwemschool kan zo ineens een hele andere draai aan de beleving van het leren zwemmen geven.

We gebruiken het lessysteem en de methodiek van de KNZB – SuperSpetters. Dit is iets anders dan de reguliere ABC diploma lijn.  De accenten liggen meer op de borst -en rugcrawl, de zwemslagen worden aangeleerd met een duikbril. Uiteindelijk gaat het erom dat kinderen zich veilig voelen en vrij durven te bewegen in het water. Zodat u als ouder met een gerust gevoel naar het zwembad of naar natuurwater toe gaat.

U betaald per factuur per les + eenmalig de KNZB kosten en of het lespakket.  Afzeggen kan, bij ziekte zullen we geen kosten in rekening brengen. Voor feestjes etc. kunnen we helaas geen uitzondering maken. We proberen de kinderen aansluitend bij de zwemles te laten komen zodat we goed kunnen bouwen aan de zwemvaardigheden.

De overstap zwemlessen vinden plaats op zondag van 11.00 tot 12.00 uur.

De prijzen staan onder het tabblad prijzen en tijden.

Neem bijvoorkeur per mail contact met ons op over de mogelijkheden. 
veranderen van zwemschool

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook