Privézwemles

Privezwemles voor kinderen (wij geven geen prive les aan volwassenen)

Helaas hebben we zeer beperkt plek voor privé zwemlessen. U kunt ons mailen voor een lesplek maar we hebben een erg lange wachtlijst. De kinderen die op privé zwemles zitten zijn vaak ook lang bezig, zo komt er niet snel een nieuwe plek beschikbaar.

We geven prive zwemles in Utrecht aan kinderen die een beperking in gedrag of motoriek hebben en niet aan kinderen die in een normale groep kunnen meekomen.

Het kan gebeuren dat uw kind ergens anders al een tijd op zwemles zit en daar maar niet kan aarden, uw kind een beperking heeft, of gewoon niet geschikt is om in een groep te lessen.  Dan is privé zwemles een uitstekende oplossing. Bij deze lessen gaat uw kind met een instructrice het water in. In het water krijgt uw kind 1 op 1 of in een zeer kleine groep zwemles . Er is weinig afleiding en veel meer gerichte aandacht voor uw kind.

Het voordeel van privé lessen is dat uw geen rekening hoeft te houden met het niveau en tempo van anderen, uw kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zich te ontwikkelen.

Wij hanteren dan maximaal  4 personen een per les.

Ook via de privé zwemles  kunnen we toewerken naar het A zwemdiploma. In verband met met de doorstroom en de lange wachtlijst, kunt u met privéles bij ons niet verder dan het A-diploma.

De prijzen voor privé zwemles

DAGSOORT LESTIJDKOSTEN
in overlegprivé zwemles bij de Hoogstraatin overleg€ 50 per persoon per ½ uur (1 op 1)
€ 30 per persoon per ½ uur (1 op 2)
€ 20 per persoon per ½ uur (1 op 3)
€ 15 per persoon per ½ uur (1 op 4)

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook