Terugkom zwemles

Als je eenmaal een zwemdiploma hebt behaald zul je de aangeleerde vaardigheden ook moeten onderhouden. Zwemschool-Utrecht, organiseert regelmatig terugkom zwemlessen voor kinderen

Het onderhouden van de aangeleerde zwemslagen kun je doen door af en toe te gaan vrijzwemmen.

Ga je vrijzwemmen met je kind,  dan willen ze vaak alleen maar spelen en hebben ze geen zin om de zwemslagen te oefenen en baantjes te zwemmen. Ouders willen vaak dat hun kind de zwemslagen goed blijven uitvoeren en vooral ook “veilig” blijven zwemmen.

borstcrawl leren met de zwemles in Utrecht

Ouders die zelf niet van zwemmen houden nemen hun kind ook minder snel mee naar een zwembad. Ook dan, kan de terugkom zwemles  een goede oplossing zijn. Het is een gezellige leerzame zwemles.

De terugkom zwemles duurt een uurtje, hierin halen we de aangeleerde zwemslagen weer even op. Waar moet je ook alweer op letten en wat kun je doen in bepaalde situaties?  Daarnaast doen we ook leuke spelletjes en is er tijd om vrij te spelen in het water. Omdat we een goede en persoonlijke band met onze zwemkinderen hebben, vinden we het ook heel gezellig om elkaar weer even te zien en spreken.

Is dit iets voor uw kind?

Opgeven kan via de mail.Zwemles in Utrecht bij de Hoogstraat De kosten bedragen €17,50 euro per les.

Data terugkom zwemles in het zwembad van de Hoogstraat, op de zaterdag van 17.20 – 18.10 uur 

  • 1 juni 24

De lessen worden in diep en ondiep water gegeven.  Het is voor kinderen die het het bezit zijn van een B of C zwemdiploma. Ook kinderen die zwemles hebben gehad bij een andere zwemschool mogen zich ook opgeven en hier aan mee doen, wees er wel snel bij. Vol=Vol



Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook