Het team van Zwemschool-Utrecht

“Een  zwemschool oprichten, waar de kinderen met veel plezier naar toe gaan, waar alles goed geregeld is”.  Voor zowel het kind als de ouder, waarbij de kinderen zo worden opgeleid dat ze voor de rest van hun leven met plezier terug kijken op de zwemlessen”.

Deze wens is uitgekomen……in “Zwemschool-Utrecht“.

Het KNZB  lesconcept van SuperSpetters past goed bij onze filosofie.

De meest kleinschalige en persoonlijke zwemschool van Utrecht waar plezier in zwemmen voorop staat!

lesgeven met VOG zwemschool UtrechtJuf Sacha: Sportinstructrice in hart en nieren. Haar ervaring met kinderen en (zwem)-lesgeven komt in haar zwemlessen goed naar voren. Kinderen motiveren en enthousiasmeren kan ze als geen ander. Elke les van juf Sacha heeft 3 ingrediënten: veiligheid, plezier en prestatie.  Afwisseling in concentratie en ontspanning en plezier, zijn wekelijkse terugkerende elementen in de les.  

 
 
Juf Joke
Zwemles Utrecht zwemschool
Als een vis in het water.
Vanaf haar 5e ging Joke elke zomerdag naar het zwembad. Haar speeltuin. Door veel te spelen in het water heeft ze zichzelf  zwemmen aangeleerd.
Nog steeds ben ze bijna dagelijks in het zwembad te vinden. De passie is om over te dragen, aan kinderen en volwassenen, wat water met je doet.
Hoe ga je om met water. Joke vindt het geweldig om te zien hoe leerlingen hierin kunnen en groeien, aan het eind van elke cursus is het zo fijn om te zien hoe ze met zelfvertrouwen en plezier hebben leren zwemmen.
 
Zwemles van Renate
Op haar 16e is ze begonnen met de sportopleiding in Amersfoort en later zat ze op  CIOS in Arnhem. Daar kwam ze in aanraking met het geven van zwemles en bleek ze er ”feeling” voor te hebben.
Na het CIOS is Renate gaan werken bij het zwembad  van haar stage. Inmiddels geef ze alweer 14 jaar zwemles.
Ze heeft met veel verschillende zwemmethoden gewerkt en is een zeer ervaren instructrice voor diverse doelgroepen.
 
Renate zet haar kennis bij Zwemschool-Utrecht graag in!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juf Anne-Marie
Zwem- en sportdocent Anne-Marie geeft al bijna 30 jaar zwem- en sportlessen aan jong en oud. Op mijn tweede klom ik, in een onbewaakt moment op de duikplank zonder zwembandjes om. Mijn grote broer heeft mij toen uit het water gevist. Maar bang,…..nee hoor!

Water is als een magneet voor me. En dat is voor veel kinderen het geval. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat kinderen weten wat ze moeten doen als ze in het water belanden. Want zonder mijn broer was ik er mogelijk niet meer geweest. Elke keer weer geniet ik ervan om les te geven, het geeft mij zoveel energie en voldoening om kinderen maar ook volwassenen steeds vrijer, veiliger en beter door het water te zien bewegen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een goede zwemslag wordt aangeleerd waarvan je levenslang plezier hebt.

Aan de slag als zelfstandige zweminstructeur bij zwemschool Utrecht.

In mijn jeugd gingen we regelmatig vrijdagmiddag uit school zwemmen in zwembad de Zwoer. Vakantie was geen vakantie zonder zwembad. Hier is denk ik mijn liefde voor zwemmen ontstaan. 

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook