Het team van Zwemschool-Utrecht

“Een  zwemschool oprichten, waar de kinderen met veel plezier naar toe gaan, waar alles goed geregeld is”.  Voor zowel het kind als de ouder, waarbij de kinderen zo worden opgeleid dat ze voor de rest van hun leven met plezier terug kijken op de zwemlessen”.

Deze wens is uitgekomen……in “Zwemschool-Utrecht“.

Het KNZB  lesconcept van SuperSpetters past goed bij onze filosofie.

De meest kleinschalige en persoonlijke zwemschool van Utrecht waar plezier in zwemmen voorop staat!

lesgeven met VOG zwemschool UtrechtJuf Sacha: Sportinstructrice in hart en nieren. Haar ervaring met kinderen en (zwem)-lesgeven komt in haar zwemlessen goed naar voren. Kinderen motiveren en enthousiasmeren kan ze als geen ander. Elke les van juf Sacha heeft 3 ingrediënten: veiligheid, plezier en prestatie. Afwisseling in concentratie en ontspanning en plezier, zijn wekelijkse terugkerende elementen in de les.  

 
 
Juf Joke
Zwemles Utrecht zwemschool
Als een vis in het water.
Vanaf mijn 5e ging ik iedere zomer dagelijks naar het zwembad. Het was mijn speeltuin. Door veel te spelen in het water heb ik mijzelf zwemmen aangeleerd.
Nog steeds ben ik bijna dagelijks in het zwembad te vinden. Mijn passie is om kinderen en volwassenen te laten ervaren wat water met je doet. Hoe ga je om met water. En ik vind het geweldig om te zien hoe men hierin groeit, aan het eind van elke cursus te zien hoe FIJN het is om te kunnen zwemmen. Te genieten van een speeltuin in het water.
 
 
Juf Anne-Marie
Zwem- en sportdocent Anne-Marie geeft al bijna 30 jaar zwem- en sportlessen aan jong en oud. Op mijn tweede klom ik, in een onbewaakt moment op de duikplank zonder zwembandjes om. Mijn grote broer heeft mij toen uit het water gevist. Maar bang,…..nee hoor!
Water is als een magneet voor me. En dat is voor veel kinderen het geval. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat kinderen weten wat ze moeten doen als ze in het water belanden. Want zonder mijn broer was ik er mogelijk niet meer geweest. Elke keer weer geniet ik ervan om les te geven, het geeft mij zoveel energie en voldoening om kinderen maar ook volwassenen steeds vrijer, veiliger en beter door het water te zien bewegen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een goede zwemslag wordt aangeleerd waarvan je levenslang plezier hebt.
 
JUF THESSA

Een goede zwemles is voor mij een les waar elk kind het naar zijn zin heeft en ik, maar ook zeker het kind en de ouders, trots kunnen zijn op de prestaties! Naast het geven van zwemles heb ik een baan in onderwijswetenschapper.

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook