Het team van Zwemschool-Utrecht

“Een  zwemschool oprichten, waar de kinderen met veel plezier naar toe gaan, waar alles goed geregeld is”.  Voor zowel het kind als de ouder, waarbij de kinderen zo worden opgeleid dat ze voor de rest van hun leven met plezier terug kijken op de zwemlessen”.

Deze wens is uitgekomen……in “Zwemschool-Utrecht“.

Het KNZB  lesconcept van SuperSpetters past goed bij onze filosofie.

De meest kleinschalige en persoonlijke zwemschool van Utrecht waar plezier in zwemmen voorop staat!

lesgeven met VOG zwemschool UtrechtJuf Sacha: Sportinstructrice in hart en nieren. Haar ervaring met kinderen en (zwem)-lesgeven komt in haar zwemlessen goed naar voren. Kinderen motiveren en enthousiasmeren kan ze als geen ander. Elke les van juf Sacha heeft 3 ingrediënten: veiligheid, plezier en prestatie. Afwisseling in concentratie en ontspanning en plezier, zijn terugkerende elementen bij elke zwemles

 
 
Juf Joke
Zwemles Utrecht zwemschool
Is een vis in het water.
Vanaf mijn 5e ging ik iedere zomer dagelijks naar het zwembad. Het was mijn speeltuin. Door veel te spelen in het water heb ik mijzelf zwemmen aangeleerd.
Nog steeds ben ik bijna dagelijks in het zwembad te vinden. Mijn passie is om kinderen en volwassenen te laten ervaren wat water met je doet. Hoe ga je om met water. En ik vind het geweldig om te zien hoe men hierin groeit, aan het eind van elke cursus te zien hoe FIJN het is om te kunnen zwemmen. Te genieten van een speeltuin in het water.
 

THESSA

Soms rol je ineens in iets wat je van te voren niet had bedacht. Dit gebeurde bij mij toen ik op m’n 16e begon als assistent-zweminstructeur. Het duurde niet veel langer voordat ik ook zelfstandig les begon te geven en dit werd officieel na het behalen van mijn zweminstructeur-diploma.

Een goede zwemles is voor mij een les waar elk kind het naar zijn zin heeft en ik, maar ook zeker het kind en de ouders, trots kunnen zijn op de prestaties! Naast het geven van zwemles ben ik ook druk met mijn opleiding onderwijswetenschappen en heb ik de tijd van m’n leven op m’n studenten-roeivereniging. 

JUF THESSA

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook