Zwemles in, 10 lesmaanden

Wilt u dat uw kind snel, goed en op een leuke manier leert zwemmen?

goede zwemschool in Utrecht

Met onze zwemles behaalt uw kind het, KNZB Superspetters diploma, 3 diploma’s in één zwemdiploma (lees A, B en C-niveau)  in 60 lesuren. We geven 1 x per week 1,5 uur zwemles. Tijdens de schoolvakanties geven we geen zwemles. Met de schoolvakanties erbij leren de kinderen vaak in 1 schooljaar goed zwemmen. De cursus is voor kinderen vanaf 5 jaar.

De superspetters zwemlessen die starten in 2023 zitten vol, u kunt wel inschrijven voor een reservelijst, indien er iemand uitvalt of als we uitbereiding krijgen met badwater nemen we contact met u op.

Aanmelden voor de interesselijst voor 2024 en later zijn geen kosten verbonden. U kunt een mail sturen met daarin de naw gegevens van uw kind, geboortedatum, email en telefoonnummer.

zwemles kan ook leuk zijnHoe gaan we te werk?

De kinderen krijgen les van dezelfde instructrice, op een vaste lesdag en tijd. De lessen worden gegeven in kleine groepjes in een rustige omgeving in een warm zwembad.  U ontvangt van ons het KNZB SuperSpetters pakket. Hierin zit een zwemboek, zwembril een badmuts en de kosten voor het diploma.  Het brilletje en de badmuts gebruiken we bij elke zwemles. De lessen hebben een goede methodische en uitdagende opbouw.

Omdat de kinderen ook moeten leren zwemmen in een groot en kouder zwembad, organiseren we tijdens de cursus: “het in kouder en groter water zwemmen”  in Zwembad De Krommerijn in Utrecht.  De diepwater lessen zijn eenmalig in het weekend op afwijkende tijden dan de reguliere zwemles. Ouders worden hier tijdig over geïnformeerd.snelcursus, spoedcursus, zwemles

Toetsen

Wij toetsen alle kinderen die mee willen doen aan een snelcursus op motoriek en concentratie. We overleggen met u welke lesvorm het beste bij uw kind past. Kinderen die na de  60 uur zwemles nog niet zover zijn om af te zwemmen, hebben vaak nog maar enkele lessen nodig. Deze vervolglessen zijn op de donderdag middag en de zondagochtend  kosteloos, de diploma garantie wordt alleen maar geven bij voldoende aanwezigheid bij de zwemlessen.

Bij de kinderen waarvan we aan het begin van de cursus  al verwachten dat de zwemles langer gaat duren dan 60 lesuren, (denk aan kinderen met een andere motoriek of gedrag) gaan we een gesprek aan en kunnen we geen diploma garantie geven. De kinderen mogen wel gewoon bij ons op zwemles maar zullen er waarschijnlijk langer over doen.

Wij werken bij voorkeur met automatisch incasso.

Inschrijven

Na aanmelding ontvang u van ons een bevestigingsmail. Hebben we plek voor uw kind, dan ontvang u later een mail waarbij wordt  verzocht voor 25 inschrijfgeld.  Ná het ontvangen van het inschrijfgeld is de inschrijving pas officieel.

Wij hanteren géén wachtlijsten, we plaatsen de kinderen direct op een lesgroep, zodat u gelijk al weet waar u aan toe bent. We hebben wel een reservelijst voor als er een kind uitvalt, echter is deze ook al behoorlijk vol.

Als uw kind op de reservelijst staat vragen we geen inschrijfgeld. De reservelijst biedt geen garantie op een lesplekje bij ons.  U doet er dan goed aan uw kind dan ook bij een andere zwemschool in te schrijven.

 

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook