Soorten Zwemles

Het kiezen van een zwemschool is voor ouders altijd een lastige en onoverzichtelijke afweging. Wat werkt voor uw kind en past het binnen de beschikbare tijden en mogelijkheden? Hoe zit het met de kosten en hoe lang duurt de zwemles ? Dit zijn vragen die voorbij komen bij het maken van deze beslissing. Veel zwemscholen geven geen tijdsindicatie van de duur van de zwemlessen.  Zo kunt u als ouders nog wel eens voor onverwacht hoge kosten en tijdsinvesteringen komen te staan. Voor het behalen van een zwemdiploma zijn er verschillende soorten zwemles mogelijkheden

Bij ons worden alle zwemlessen worden gegeven aan kinderen vanaf 5 jaar. We werken naar het SuperSpetters diploma van de KNZB  toe. Dit is gelijk aan het huidige C-Diploma. De meeste zwemscholen werken met een A, B en C-diploma. De kinderen mogen dan ook stoppen na het behalen van het A-diploma. Wij vinden dat een kind dan nog niet goed genoeg zwemt en willen de kinderen echt veilig leren zwemmen.

Het aanbod van Zwemschool-Utrecht

We werken met het erkende KNZB SuperSpetters Diploma = C Diploma. De kinderen worden opgeleid tot “echte zwemmers”. Ze beheersen een goede borst & rugcrawl en voelen zich zeer veilig in het water. Ook de andere onderdelen (o.a. schoolslag rugslag en onderwater-zwemmen) beheersen ze aan het einde.

Zwemschool Utrecht, inschrijven, snelzwemcursusKinderen kunnen de SuperSpetters cursus bij ons volgen in de vorm van een snelcursus. Ze komen een keer per week 1,5 uur lessen en zijn binnen 10 lesmaanden klaar en hebben het SuperSpetters Diploma behaald, dat gelijk staat aan het C-Diploma. We geven les in groepjes van maximaal 6-8 kinderen in een zwembad. Door deze kleinschaligheid krijgen de kinderen veel aandacht, en zijn ze weinig afgeleid door andere lesgroepen. Tevens is het erg persoonlijk voor zowel de kinderen als de ouders.

De ouders mogen kijken bij de zwemles, mits dit de les of de concentratie van het kind niet verstoord. U mag ook even iets anders gaan doen tijdens de zwemles van uw kind.

Al deze voordelen vindt u bij Zwemschool-Utrecht.

Tip: Praat eens met ouders met oudere kinderen over hun ervaringen over de zwemles!

Zwemles bij zwemschool Utrecht is leuk!

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dus kan het maar beter goed zijn!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook